Öntapadós védőfólia, kék

Optimális felületvédő festő-, tisztító-, és homlokzatmunkáknál · érzékeny felületek (üveg, kerámia, fa, PVC és nemesacél) biztos és gyors lefedéséhez · védelmet nyújt víz, kémiai hatások és mechanikai károk ellen.

50 x 100-as, 100 x 100-as tekercsekben rendelhető Premium Üvegtisztító

Ideális ablakhoz, tükörhöz, autószélvédőkhöz és más üvegfelületekhez · véd az újra beszennyeződés ellen · csíkozás nélkül · hajtógáz nélküli, szórófejes üvegben · 1 CsE = 12 flakon megrendelése esetén 3 szórófejjel ·

Figyelem: Előtisztításra nem alkalmas!

Termék ár: 1 150 Ft (bruttó)BriteGuard® Express

Kezelje le zuhanykabinjait beszerelés előtt gyorsan és egyszerűen a BriteGuard® Express-szel. Az így védett üvegfelület közvetlenül is védetté és könnyen tisztíthatóvá válik. Ügyfelének így hosszú ideig öröme telik majd a kiváló minőségű zuhanykabinban. Az alkalmazás a lehető legegyszerűbb: a speciális folyadékot egyszerűen egyenletesen fel kell hordani a tiszta üvegfelületre, majd egy törlőkendővel le kell törölni. Ennek során csak arra kell vigyázni, hogy a felületekre teljesen és egyenletesen vigyük fel a folyadékot. A védőhatás azonnal kialakul. Az egy lépésben alkalmazható "One-Step" termék bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas. A termék üveg zuhanyfülkéken és választófalakon éppolyan hatásosan alkalmazható, mint téli kertek tetején. A védőhatás jóval hosszabb életű, mint más hasonló ideiglenes termékek alkalmazása esetén.

 

  • gyors védelem minden sima üvegfelülethez
  • egyszerű alkalmazás. Az üveglapot meg kell tiszítani, majd a BriteGuard® Express-t egyenletesen felszórni és utánfényesíteni
  • azonnal hidrofóbbá válik (vagyis a víz lepereg róla)
  • védelem & „easy to clean“ több hónapra
  • bármikor felújítható
  • Profik számára és otthoni alkalmazásra is egyaránt alkalmas.
  • 500 ml-es palack porlasztófejjel

 

BriteGuard® Express

Tartalom  100 ml

Termék ár: 2 600 Ft (bruttó)Cériumtartalmú polírozó zselé

A Cero-zselé egy nagyértékű ceriumoxid-alapú ritkaföldfémeket tartalmazó polírozószer. Kiváló szennyeződés eltávolító hatásával és magas fényt biztosító polírozott felületeivel emelkedik ki. Speciálisan az ablakgyártó ipar és az üvegipar igényeire kifejlesztett polírozó szer. Hajszálkarcolások, kezdődő üvegkorrózió vagy cement, beton ill. szilikon szennyeződések könnyen és biztonságosan eltávolíthatóak. A nagyértékű komponensek használatával a zselé célirányosan és pontosan alkalmazható. Kézi alkalmazása egy arra alkalmas polírozó kendővel (mikroszálas) vagy erős szennyeződéseknél valamint finom hajszálkarcolások esetén kézi gép használatát javasoljuk. Kedvező megoldást jelent erre a célra a Bohle BO 5007901 polírozó filce, de akkumulátoros fúrógép, és nagyobb felületek esetén a BO 5300811 filctányéros Flex BO 5300809 üvegpolírozó is kiválóan alkalmazható. Utólagos polírozáshoz a BO 5008003 Radora Brillant-tot javasoljuk, vagy egyszerűen tiszta vízzel letisztítani. Előnyei: - Kézhezálló szóródoboz - Egyszerűen felhordható és azonnal felhasználható - A polírozó zselé - a függőleges üvegfelületekről sem csepeg le - Bármilyen pozícióban felhasználható - 360°-ban Ügyfélcsoportok és alkalmazási területek: - Üvegesek és az üvegipar - Ablakgyártás - Homlokzattisztító vállalatok - Üveg, kő, kerámia és terméskő felületek polírozása - Szolárüvegek tisztítása - Hajszálkarcolások Gyakorlati tipp: Az üvegfelület legkedvezőbb polírozási hőmérséklete 50 - 60 °C között van. Az üveg részleges túlmelegedése vagy akár eltörése elkerülése érdekében a polírozás alatt a felületet szórófejes palackba töltött tiszta vezetékes vízzel ajánlatos hűteni.

Termék ár: 11 000 Ft (bruttó)